Donate Now

Uyarı: Test modu etkinleştirildi. Test modundayken canlı bağışlar işlenmez.

$
Ödeme Türünü Seçin
Kişisel Bilgi

Bağış Toplamı: $100.00

Donate Now

Uyarı: Test modu etkinleştirildi. Test modundayken canlı bağışlar işlenmez.

$
Ödeme Türünü Seçin
Kişisel Bilgi

Bağış Toplamı: $100.00

Derneğimize Gönüllü Olmak İster misiniz?

Dernek faaliyetlerini daha yakından takip etmek, çalışmalarımıza ve etkinliklerimize katılmak için üyelik başvurusunda bulunabilirsiniz.

Derneğimize Kimler Gönüllü Olabilir?

Yasal mevzuat gereği derneğe üye olmak için yaptığınız başvurular 30 (otuz) gün içerisinde yönetim kurulu tarafından karara bağlanır. Üyelik başvurusu yapmanız Kız Çocuklarını Koruma Derneği Tüzük hükümlerini okuyup anladığınız ve kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Derneğimize üyelik dışında da katkı sağlayabilirsiniz. Bunun için gönüllülük esasına dayalı bir sistem oluşturulmuştur. Derneğimizin temel faaliyet alanına yönelik amaçlarımızı gerçekleştirmek için siz de gönüllü olabilirsiniz. 18 yaşını doldurmuş herkesin başvuracağı gönüllülük çerçevesinde, muhtelif alanlarda destek olunabileceği gibi etkinlikler anlamında da yardımcı olabilirsiniz.

6698 Sayılı KVKK Kapsamında Aydınlatma Metni'ni okumak için tıklayınız.